תיקייה טכנולוגיה של מזון

pdf חוברת לימוד - טכנולוגיה של מזון נפוץ

131 הורדות

צפייה (pdf)

tech-sefer.pdf

חוברת לימוד - טכנולוגיה של מזון

חוברת זאת ניכתבה על ידי מורי התזונה ונערכה מחדש על ידי רותם בתשע"ה. החוברת עוסקת בנושאים:

עבוד מזון, שמור מזון, חומרים מוספים, שמוש במיקרואורגניזמים בתעשיית המזון, אנזימים, אריזות מזון ועוד

צור קשר
03-9683650/3775
לשליחת מייל
היכן אנחנו נמצאים?
מרכז וולקני
דרך המכבים 68 ת.ד. 15159
ראשון לציון 7528809
רוצה להיות שותף לעשיה?
מידע על מיזמים ושיתופי פעולה

Back to top