תיקייה טכנולוגיה של מזון

מסמך חוברת הוראה- תזונה וטכנולוגיה של מזון

12 הורדות

צפייה (docx)

תזונה _מאיה_ ירון.docx

חוברת זאת שנכתבה על ידי מאיה ירון (שנעזרה גם בחוברות שהוציאה דינדי מקדמה), מציגה את הנושאים העיוניים שכלולים  בתוכנית ההלימה.

החוברת כתובה בצורה נגישה וברורה עבור התלמידים והיא כוללת מעבדות, פעילויות, דפי עבודה, ושאלות. החוברת יכולה לשמש כ"ספר לימוד" לכיתות מסוימות.

pdf חוברת לימוד - טכנולוגיה של מזון נפוץ

משוייך לתגיות : מזונות והזנה, ממורה למורה, תזונה 166 הורדות

צפייה (pdf)

tech-sefer.pdf

חוברת לימוד - טכנולוגיה של מזון

חוברת זאת ניכתבה על ידי מורי התזונה ונערכה מחדש על ידי רותם שוורץ בתשע"ה. החוברת עוסקת בנושאים:

עבוד מזון, שמור מזון, חומרים מוספים, שמוש במיקרואורגניזמים בתעשיית המזון, אנזימים, אריזות מזון ועוד

צור קשר
03-9683650/3775
לשליחת מייל
היכן אנחנו נמצאים?
מרכז וולקני
דרך המכבים 68 ת.ד. 15159
ראשון לציון 7528809
רוצה להיות שותף לעשיה?
מידע על מיזמים ושיתופי פעולה

Back to top