חוברת הוראה- תזונה וטכנולוגיה של מזון נפוץ

על-ידי 135 הורדות

חוברת הוראה- תזונה וטכנולוגיה של מזון

חוברת זאת שנכתבה על ידי מאיה ירון (שנעזרה גם בחוברות שהוציאה דינדי מקדמה), מציגה את הנושאים העיוניים שכלולים  בתוכנית ההלימה.

החוברת כתובה בצורה נגישה וברורה עבור התלמידים והיא כוללת מעבדות, פעילויות, דפי עבודה, ושאלות. החוברת יכולה לשמש כ"ספר לימוד" לכיתות מסוימות.

חוברת לימוד - טכנולוגיה של מזון נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : מזונות והזנה, ממורה למורה, תזונה 4047 הורדות

חוברת לימוד - טכנולוגיה של מזון

חוברת זאת ניכתבה על ידי מורי התזונה ונערכה מחדש על ידי רותם שוורץ בתשע"ה. החוברת עוסקת בנושאים:

עבוד מזון, שמור מזון, חומרים מוספים, שמוש במיקרואורגניזמים בתעשיית המזון, אנזימים, אריזות מזון ועוד

חוסר בטחון תזונתי ושימור מזון

על-ידי 52 הורדות

מערכי השעור שכתב  ופיתח ניב פייג מציגים גישה הוליסטית לבעיית חוסר הבטחון התזונתי בעולם . הם עוסקים בתאוריית מלטוס, בהתנהלות החקלאית שיוצרת אי בטחון תזונתי ( גדול נרחב  של בעלי חיים, גדול של צמחים ליצירת דלק  ביולוגי,. המערך מתמקד בבעיהת חוסר היעילות של אחסון ושנוע המזון. הפעילות מציעה פעילויות של נתוח אנסנים, בצוע מחקים פשוטים העוסקים בשמירת מזון ועוד

צור קשר
לשליחת מייל
היכן אנחנו נמצאים?
מרכז וולקני דרך המכבים 68 ראשון לציון
ת.ד. 15159 ראשון לציון 7528809

Back to top