רכיבי מזון,שיטות עיבוד ושימור, סימון תזונתי נפוץ

על-ידי משוייך לתגיות : ממורה למורה 28772 הורדות

רכיבי מזון,שיטות עיבוד ושימור, סימון תזונתי

חוברת לימוד זאת נכתבה על ידי אשר ורד ומכילה מידע מגוון ורב. מקצת הנושאים בחוברת הם: רכיבי מזון ותפקודם בגוף האדם,שיטות לשימור ועבוד מזון, בריאות האדם, הנחיות תזונתיות,מיקרואורגניזמים במזון, אריזות ומזון , סימון תזונתי ותוויות ועוד ועוד ועוד.

שימו לב!! החוברת לא עברה עריכה מדעית ולשונית

Back to top